LOCATIES

ONZE LOCATIES

SUPER in Oost

Spiesheem 54, Veenendaal

SUPER in Oost is de openbare opvang in Veenendaal Oost.

Wij zitten in het hart van de nieuwbouwwijk Veenendaal Oost. Wij zijn gevestigd in de basisschool WereldKidz Balans Veenendaal in het prachtige Ontmoetingshuis (Spiesheem 54) waar onderwijs, opvang en sport elkaar ontmoeten. Wij bieden buitenschoolse opvang (met voorschoolse opvang) voor alle kinderen. Per september 2017 openen wij het kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar. Tot die tijd kunt u voor die leeftijd gebruik maken van een andere vestiging.

Onze vestiging ligt nabij Rondweg-Oost met directe verbindingen naar de Rijkswegen A12 ( Den Haag-Utrecht- Arnhem ) en A15 ( Rotterdam-Nijmegen).

088 - 13 318 00

SUPER in Noord

Tweespan 37, Veenendaal

SUPER in Noord is de complete openbare opvang in de wijk ‘Dragonder’.

Wij zijn gevestigd in een vrijstaand pand (Tweespan 37), waar wij dagopvang, peuterwerk, buitenschoolse opvang (met voorschoolse opvang) en vakantieopvang bieden aan kinderen van 0-13 jaar. Voor de buitenschoolse opvang brengen wij eventueel kinderen naar school en halen kinderen ook uit school. Binnen de peuteropvang bieden wij peuterwerk (peuterspeelzaal) dit is een goede voorbereiding op school. Wij bieden op deze locatie VVE (Voor- en Vroegschoolse educatie). Peuteropvang is hier vanaf 3 uur mogelijk. Onze kinderopvang onderscheidt zich door onze kleinschaligheid, de flexibiliteit, de warmte en de geborgenheid van een huiselijke omgeving.

Komt u met de auto, dan kunt u het beste rijden via de straat Dissel. Aan het eind vindt u een parkeerplaats.

088 - 13 318 00

SUPER in West Oudeveen

Oudeveen 230, Veenendaal

SUPER in West Oudeveen onze tweede locatie in Veenendaal West.

De locatie biedt opvang voor kinderen van 0-13 jaar. In maart/april gaat deze vestiging open. Wij bieden babyopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang (met voorschoolse opvang) in onze warme en huiselijk ingerichte groepen. Voor de buitenschoolse opvang brengen wij eventueel kinderen naar school en halen kinderen ook uit school. Binnen de peuteropvang bieden wij peuterwerk (peuterspeelzaal) dit is een goede voorbereiding op school. Wij bieden op deze locatie VVE (Voor- en Vroegschoolse educatie). Peuteropvang is hier vanaf 3 uur mogelijk.

088 - 13 318 00

SUPER in West Appelvink

Appelvink 1, Veenendaal

SUPER in West Appelvink is één van de vestigingen in Veenendaal West.

We zijn gevestigd in basisschool Wereldkidz Achtbaan Veenendaal (Appelvink 1) nabij winkelcentrum de Ellekoot. Wij bieden peuteropvang en buitenschoolse opvang (met voorschoolse opvang) in onze warme en huiselijk ingerichte groepen. Binnen de peuteropvang bieden wij peuterwerk (peuterspeelzaal) dit is een goede voorbereiding op school. Wij bieden op deze locatie VVE (Voor- en Vroegschoolse educatie). Peuteropvang is hier vanaf 3 uur mogelijk.

088 - 13 318 00

NEEM CONTACT MET ONS OP

© Copyright - SUPER in Veenendaal KVK: 65184661