Ontmoet onze leidsters

Ervaren pedagogisch medewerkers met volle aandacht voor de kinderen

Sugeey Fraay

Sugeey Fraay

Manager / Eigenaar - SUPER in Oost/ Noord

Van jongs af aan heb ik al een passie voor kinderen. Ze zijn zo heerlijk puur. Vanaf mijn 13e jaar ben ik in de kinderopvang gaan werken. Een logisch gevolg leek mij ook de opleiding HBO Pedagogiek die ik in 2010 heb afgerond. In 2014 ben ik, als moeder, op zoek gegaan naar kinderopvang en zag een mooie gelegenheid om samen met mijn moeder een BSO op te starten in het Ontmoetingshuis Veenendaal oost. In 2015 hebben we in Veenendaal west een tweede vestiging geopend. In 2017 hebben we onze eigen vestigingen in Noord en West geopend met alle groepen. Ook in Veenendaal oost hebben we nu van 0-13 jaar opvang. Wij zijn SUPER blij met deze kleinschalige en persoonlijke kinderopvang en ons hartverwarmende personeel!

Magali Sluis

Magali Sluis

Manager / Eigenaar - SUPER in West/Noord

Na 38 jaar als HBO verpleegkundige met passie verzorgd te hebben, heb ik de stap genomen om voor onbevangen en nieuwsgierige kinderen te gaan zorgen. Geweldig om te doen! Mijn speerpunten zijn hoogwaardige en kwalitatieve opvang voor iedereen met veel aandacht voor de kinderen in een huiselijke, kleinschalige en gezellige sfeer. Met veel plezier en motivatie mag ik samen met mijn dochter en een geweldig team dit mooie werk doen, dat is toch SUPER!

Kristie van Viegen

Kristie van Viegen

Pedagogisch medewerkster - SUPERclub en SUPERstoer in Noord

Ik ben 21 jaar en woon in Amerongen. Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4 via de BBL-variant (werken/leren) gevolgd. De reden dat ik met zoveel plezier in de kinderopvang werk is, dat ik het fijn vind om de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Wat me bijzonder aanspreekt in Kinderopvang SUPER is de kleinschaligheid en de huiselijke sfeer. Samen met de kinderen hoop ik van iedere dag een leuke en gezellige dag te maken.

Nathalie van de Beek

Nathalie van de Beek

Pedagogisch medewerkster - SUPERclub in Noord

Ik ben Nathalie van de Beek, 30 jaar en momenteel in verwachting van ons tweede kind. Na mijn verlof zal ik weer te vinden zijn op de nieuwe locatie in Noord aan de Tweespan. Zelf woon ik in Veenendaal Oost samen met mijn man en dochter van 2 jaar. Ik werk al 10 jaar in de kinderopvang en ben tot voor kort locatiehoofd geweest op een kinderdagverblijf in Zeist. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en wilde graag dichterbij huis werken. Met heel veel zin zet ik me in voor Super in Veenendaal. Ik hoop u allemaal snel te leren kennen en er een leuke tijd van te maken.

Martine Kortland

Martine Kortland

Pedagogisch medewerkster - SUPERclub in Noord

Het werken met kinderen/peuters geeft mij ontzettend veel voldoening omdat ze vaak zo eerlijk en puur zijn!

Ik vind het een uitdaging om kinderen spelenderwijs van alles te leren en ik vind het mooi dat ik een bijdrage kan leveren aan hun ontwikkeling en ze daarbij te begeleiden.
Ook vind ik het belangrijk dat een kind plezier heeft op de groep en dat hij zelf de ruimte krijgt om te spelen.
Dat hij gezien en gehoord wordt, dat hij zichzelf mag zijn en dat hij zich veilig voelt.
Verder kan ik me goed inleven in de belevingswereld van kinderen.
Ook werk ik met veel structuur, kan ik goed samen werken en vind ik het belangrijk om een goede band op te bouwen met kinderen, ouders en collega’s.

Bernadette Rijnsaardt

Bernadette Rijnsaardt

Pedagogisch medewerkster - SUPERmini’s in Noord

Ik ben Bernadette Rijnsaardt, ben 32 jaar en woon in Veenendaal. Ik ben 2.5 jaar getrouwd. Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn, Verzorgen van dieren en waterpolo kijken. Sinds 2008 werk ik met veel plezier in de kinderopvang. Ik vind het leuk om te zien hoe de kinderen ontwikkelen door zelf te ontdekken en op avontuur te gaan. Daarnaast vind ik het leuk om samen met ze bezig te zijn, met bijvoorbeeld knutselen. En ze te helpen waar nodig is.

Wilma van Viegen

Wilma van Viegen

Pedagogisch medewerkster - SUPER in West

Ik ben Wilma van Viegen, ben 38 jaar en ik kom uit Veenendaal. Ik ben al 13 jaar getrouwd met Gerard en heb 2 kinderen, een jongen van 13 jaar en een meisje van 11 jaar.
Ik heb SUPER veel zin om met uw kind (eren) te gaan werken, spelen, knutselen.

Sonja van der Laan

Sonja van der Laan

VVE/Peuterwerk coördinator & pedagogisch medewerkster - SUPERclub in West

Met veel plezier werk ik bij de SUPERclub in West. Mijn kinderen hebben ook alle vier op de Achtbaan gezeten en ik vind het erg leuk om weer terug te zijn. Het peuterwerk is boeiend, uitdagend en het geeft mij veel energie. De collega’s waar ik mee werk hebben dezelfde gedrevenheid als ik en we vullen elkaar goed aan wat zich uit in de sfeer op de peutergroep.

Josina van den Bosch

Josina van den Bosch

Pedagogisch medewerkster - SUPERminiclub in Oost

Ik ben Josina van den Bosch en ben 29 jaar oud. Van kleins af aan ben ik al bezig geweest met sport (korfbal) en kinderen. Zelf 5 jaar lang in Amsterdam op het hoogste niveau gespeeld en altijd trainen gegeven aan de kleintjes. Ik ben heel fanatiek en stapel op kinderen. De afgelopen 9 jaar heb ik op een kinderdagverblijf gewerkt, en ik hoop mijn rugzakje door te kunnen geven aan Super!

Warda Loukili

Warda Loukili

Pedagogisch medewerkster - SUPERminiclub in Oost

Ik ben Warda Loukili, 30 jaar oud en moeder van twee meiden. Ik heb in 2006 de opleiding SPW (Sociaal Pedagogisch Medewerker) afgerond en heb altijd gewerkt op een kinderdagverblijf en/of BSO. Werken met kinderen is geen dag hetzelfde, elk kind is op zijn/haar manier uniek! Ik vind het dan ook erg leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van een kind. Ik doe dit ook met heel veel plezier bij Super in Oost.

Meer informatie, inschrijven of een afspraak maken voor een kennismaking?