SUPER in Veenendaal is een hoogwaardige, kwalitatieve kinderopvang met als speerpunt openbare en betaalbare opvang voor iedereen! Ons doel is het opvangen, opvoeden en begeleiden van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar.

KINDERDAGVERBLIJF

kinderdagverblijf super in veenendaal

Bij de SUPERmini’s bieden we kinderdagverblijf 0-4 jaar van 07.15 – 18.15 uur. Wij verzorgen de kinderen en bieden ze warmte en geborgenheid met persoonlijke aandacht in ons kleinschalig kinderdagverblijf. In het multifunctionele gebouw is een speelzaal, een keuken en onderwijs voor een goede doorgaande ontwikkeling.

PEUTEROPVANG

peuteropvang en peuterspeelzaal super in veenendaal

Bij de SUPERclub bieden we peuteropvang 2 – 4 jaar van 07.15 – 18.15 uur. Met de mogelijkheid om 1 dagdeel af te nemen,  waar de kinderen spelenderwijs leren. Wij werken met Peuterplein en PRAVOO wat volledig is gericht op de ontwikkelingsgebieden van de peuter. De activiteiten taal, voorbereidend rekenen, bewegen, fijne motoriek, muziek en sociale ontwikkeling worden op een speelse en plezierige manier toegepast.

BUITENSCHOOLSE OPVANG

buitenschoolse opvang super in veenendaal

Bij SUPERstoer bieden we buitenschoolse opvang 4 – 13 jaar van 07.15 – 18.15 uur. We hebben een ruimte volledig ingericht naar de behoefte van het kind met een huiselijke sfeer en ontspanning. Wij werken themagericht met elk blok een leuk onderwerp zoals sport, koken, dansen, kunst enz. Voor ieder wat wils.

Meer informatie of een afspraak maken voor kennismaking?

Inschrijven?