LOCATIES

ONZE LOCATIES

SUPER in Oost

Spiesheem 54, Veenendaal

SUPER in Oost is de openbare opvang in Veenendaal Oost.

Wij zitten in het hart van de nieuwbouwwijk Veenendaal Oost. Wij zijn gevestigd in het prachtige Ontmoetingshuis (Spiesheem 54) waar onderwijs, opvang en sport elkaar ontmoeten. Wij bieden buitenschoolse opvang (met voorschoolse opvang) voor alle kinderen. Een kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar.

Onze vestiging ligt nabij Rondweg-Oost met directe verbindingen naar de Rijkswegen A12 ( Den Haag-Utrecht- Arnhem ) en A15 ( Rotterdam-Nijmegen). Voor de bereikbaarheid is het beter om de Van Essenlaan in de navigatie in te voeren. Deze helemaal uitrijden tot u het Ontmoetingshuis ziet.

SUPER in West

Oudeveen 230, Veenendaal

SUPER in West is onze locatie in Veenendaal West aan de Oudeveen 230. De locatie biedt opvang voor kinderen van 0-13 jaar.  Wij bieden babyopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang (met voorschoolse opvang) in onze warme en huiselijk ingerichte groepen. Voor de buitenschoolse opvang brengen wij eventueel kinderen naar school en halen kinderen ook uit school. Binnen de peuteropvang bieden wij peuterwerk (peuterspeelzaal) dit is een goede voorbereiding op school. Peuteropvang is hier vanaf 3 aaneengesloten uren mogelijk.

SUPER in Noord

Tweespan 37, Veenendaal

SUPER in Noord is de complete openbare opvang in de wijk ‘Dragonder’.Wij zijn gevestigd in een vrijstaand pand (Tweespan 37), waar wij dagopvang, peuterwerk, buitenschoolse opvang (met voorschoolse opvang) en vakantieopvang bieden aan kinderen van 0-13 jaar. Voor de buitenschoolse opvang brengen wij eventueel kinderen naar school en halen kinderen ook uit school. Binnen de peuteropvang bieden wij peuterwerk (peuterspeelzaal) dit is een goede voorbereiding op school. Peuteropvang is hier vanaf 3 aaneengesloten uren mogelijk. Onze kinderopvang onderscheidt zich door onze kleinschaligheid, de flexibiliteit, de warmte en de geborgenheid van een huiselijke omgeving. Komt u met de auto, dan kunt u het beste rijden via de straat Dissel. Aan het eind vindt u een parkeerplaats.

SUPER in Zuid

Middellaan 151, Veenendaal

Super in Zuid is onze vierde locatie en is te vinden aan de Middellaan 151 in de prachtige wijk Petenbos te Veenendaal.
De locatie bestaat uit twee sfeervolle, ruime groepen. De kinderen kunnen hier spelen, leren en ontdekken in een ruime, sfeervolle groep.
’s Middags vindt u in deze ruimte de buitenschoolse opvang. Ook voor deze locatie geldt dat uw kinderen eventueel van en naar school kunnen worden gebracht. De voorschoolse opvang zal ook in deze ruimte zijn.
Op de voorste groep vindt u het kinderdagverblijf, in deze fijne ruimte bieden wij kleinschalige, huiselijke opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.
Er is een aparte babyruimte, deze zorgt voor rust en is afgeschermd van de groep.

De buitenpleinen zijn prachtig! Kinderen kunnen hier naar hartenlust schommelen, spelen en rondfietsen! De natuurlijke elementen maken de tuin af.
Onze locatie is goed bereikbaar, ligt nabij Rondweg-Oost met directe verbindingen naar de Rijkswegen A12 ( Den Haag-Utrecht- Arnhem ) en A15 ( Rotterdam-Nijmegen).

Contact

info@superinveenendaal.nl

088 - 13 318 00