LOCATIES

ONZE LOCATIES

SUPER in Oost

Spiesheem 54, Veenendaal

SUPER in Oost is de openbare opvang in Veenendaal Oost.

Wij zitten in het hart van de nieuwbouwwijk Veenendaal Oost. Wij zijn gevestigd in de basisschool WereldKidz Balans Veenendaal in het prachtige Ontmoetingshuis (Spiesheem 54) waar onderwijs, opvang en sport elkaar ontmoeten. Wij bieden buitenschoolse opvang (met voorschoolse opvang) voor alle kinderen. Een kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar. Sinds maart 2018 hebben wij ook een peuterspeelzaal met VVE van 2-4 jaar.

Onze vestiging ligt nabij Rondweg-Oost met directe verbindingen naar de Rijkswegen A12 ( Den Haag-Utrecht- Arnhem ) en A15 ( Rotterdam-Nijmegen). Voor de bereikbaarheid is het beter om de Van Essenlaan in de navigatie in te voeren. Deze helemaal uitrijden tot u het Ontmoetingshuis ziet.

088 - 13 318 00


SUPER in Noord

Tweespan 37, Veenendaal

SUPER in Noord is de complete openbare opvang in de wijk ‘Dragonder’.Wij zijn gevestigd in een vrijstaand pand (Tweespan 37), waar wij dagopvang, peuterwerk, buitenschoolse opvang (met voorschoolse opvang) en vakantieopvang bieden aan kinderen van 0-13 jaar. Voor de buitenschoolse opvang brengen wij eventueel kinderen naar school en halen kinderen ook uit school. Binnen de peuteropvang bieden wij peuterwerk (peuterspeelzaal) dit is een goede voorbereiding op school. Wij bieden op deze locatie VVE (Voor- en Vroegschoolse educatie). Peuteropvang is hier vanaf 3 aaneengesloten uren mogelijk. Onze kinderopvang onderscheidt zich door onze kleinschaligheid, de flexibiliteit, de warmte en de geborgenheid van een huiselijke omgeving.Komt u met de auto, dan kunt u het beste rijden via de straat Dissel. Aan het eind vindt u een parkeerplaats.

088 - 13 318 00


SUPER in West

Oudeveen 230, Veenendaal

SUPER in West is onze locatie in Veenendaal West aan de Oudeveen 230. De locatie biedt opvang voor kinderen van 0-13 jaar.  Wij bieden babyopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang (met voorschoolse opvang) in onze warme en huiselijk ingerichte groepen. Voor de buitenschoolse opvang brengen wij eventueel kinderen naar school en halen kinderen ook uit school. Binnen de peuteropvang bieden wij peuterwerk (peuterspeelzaal) dit is een goede voorbereiding op school. Wij bieden op deze locatie VVE (Voor- en Vroegschoolse educatie). Peuteropvang is hier vanaf 3 aaneengesloten uren mogelijk.

088 - 13 318 00


NEEM CONTACT MET ONS OP

088 - 13 318 00

[/av_one_third]


NEEM CONTACT MET ONS OP

088 - 13 318 00

[/av_one_third]

NEEM CONTACT MET ONS OP

© Copyright - SUPER in Veenendaal KVK: 65184661